Sorana, cea mai veche componenta a trupei A.S.I.A. (de fapt, singura din componenta initiala care nu a parasit inca trupa), traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de un tanar de 20 de ani pe nume Andrei.

Dupa un an si ceva in care a facut tot ce i-a stat in putere ca relatia ei cu Claudiu Patrascu - un baiat "de bani-gata" - sa mearga, Sorana a optat pentru despartire, caci tanarul nu se putea abtine sa nu o insele. "Vindecarea" a venit repede, iar frumuselei cantarete nu i-a trebuit mult timp pana sa se indragosteasca din nou. Desi e foarte tanar, Andrei, noul iubit al cantaretei, are deja o afacere a lui: o fabrica de biscuiti si fursecuri, ale carei produse se numesc "Deliciile Luanei".

El a cooptat-o si pe Sorana in afacerea lui, cei doi devenind asociati si urmand ca, in scurt timp, vedeta sa devina imaginea fursecurilor pe care fabrica lor le produce. Despre noul ei partener Sorana ne-a spus ca este "un om deosebit, pe care sunt foarte fericita ca l-am intalnit. Este genul de barbat care nici nu credeam ca mai exista - romantic, atent, foarte tandru - care ma face sa ma simt iubita in fiecare moment cand sunt langa el. Nu vrem sa facem publica relatia noastra, pe el vreau sa-l tin doar pentru mine. Ne iubim foarte mult si cred ca in sfarsit mi-am gasit jumatatea. Nu am vrut sa am o relatie cu o persoana publica si ma bucur ca Andrei nu este cunoscut."

Sorana se declara la fel de incantata si de noua ei afacere. "Chiar daca este foarte multa munca, o facem impreuna si cu placere. Afacerea nu a luat nastere acum, Andrei o are de sase luni de zile, dar o vom extinde impreuna. in acest moment se lucreaza la imaginea produselor." De ce se numesc fursecurile celor doi amorezi "Deliciile Luanei" si nu "Deliciile Soranei" ne-a lamurit tot cantareata. "Luana este nepotica iubitului meu, are un nume foarte frumos, de la ea i-a venit ideea de a face aceste bunatati."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.