Mircea Radu, cunoscutul prezentator de la "Din Dragoste", este foarte suparat pentru ca sefii de la Antena 1 i-au refuzat sansa de a prezenta Observatorul.
Mircea Radu este cu atat mai afectat, cu cat vestea ca a fost inlocuit de Alina Petrescu la carma emisiunii de stiri "Observator", a aflat-o pe cale neoficiala, prin intermediul unui interviu pe care directorul executiv Sorin Alexandrescu l-a acordat Paginademedia.ro.

"Mircea Radu a avut sansa de a prezenta Observatorul, dar Alina Petrescu a fost mai potrivita", a declarat Alexandrescu pentru publicatia de media.

In replica, Mircea Radu ii raspunde cu ironie lui Sorin Alexandrescu, care s-a aflat si la conducerea companiei de dulciuri Kandia Excelent: "Ii multumesc pentru generozitatea cu care imi ofera posibilitati de a ma remarca in meseria mea. Tin sa-i rasplatesc darnicia, propunandu-i ceva: eu sa-i predau cursuri de televiziune (imi inchipui ca va fi greu - nu poti invata, de pilda, un cofetar ce-i aia rating - dar o sa am rabdare, asa cum se face cu incepatorii…) iar, la schimb, el sa ma invete sa invelesc ciocolata-n staniol".

Potrivit Adevarul.ro, vedeta de televiziune a debutat in televiziune la TVR, la inceputul anilor '90, in calitate de reporter si ca prezentator de stiri. A mai lucrat la Uni Plus Radio si Radio Contact, iar din 1999, timp de zece ani, a prezentat emisiunea "Din Dragoste", la Antena 1. Anul trecut, emisiunea care l-a consacrat a fost scoasa din grila de programe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.