Cei doi prezentatori au spus "adio" telespectatorilor cu lacrimi in ochi.

Dupa sapte ani petrecuti la pupitrul principalului buletin de stiri al Antenei 1, cei doi prezentatori si-au luat ramas-bun vineri seara de la telespactatori, in ultima editie a Observatorului. [Lucian Mandruta si Alessandra Stoicescu, inlocuiti la Observator].

"Am fost mai mult timp cu dumneavoastra decat cu copiii mei, dar a meritat. A venit timpul sa le spunem oamneilor ca trebuie sa plecam si le multumim ca ne-au rabdat timp de sapte ani", a declarat emotionat Lucian Mandruta.

"In viata scoala este foarte importanta, cei sapte ani de acasa sunt foarte importanti. La un moment dat, pentru orice copil vine momentul sa plece de acasa, sa se duca in lume. Si am vrut asta. Multumesc. Voi sunteti foarte importanti aici, in sufletul meu, am trait 16 ani sub ochii dumneavoastra. Ne vedem cu bine la Antena 3", a spus, la randul ei, Sandra Stoicescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.