Scuzele publice prezentate de Tiger Woods sotiei sale si fanilor, transmise in direct de marile televiziuni, sunt cele mai mediatizate de la cele prezentate de Bill Clinton in 1998, in urma aventurii acestuia cu Monica Lewinsky

In SUA, declaratia jucatorului de golf, aflat in centrul unui scandal mediatic de cand au fost dezvaluite aventurile sale extraconjugale, a fost transmisa in direct de aproape toate posturile mari de televiziune, precum si de numeroase site-uri, relateaza AFP.

Coborarea "in infern" a lui Woods, care isi construise cariera pe o imagine ireprosabila, i-a fascinat pe americani.

In sala de presa a Departamentului Trezoreriei din Washington, circa 15 jurnalisti au urmarit conferinsa de presa, punctand interventia cu comentarii, citeza NewsIn.

In Las Vegas, jurnalisti acreditati la Casa Alba care il insoteau pe Barack Obama si-au intrerupt micul dejun pentru a urmari declaratia lui Tiger Woods. Chiar si postul de televiziune financiar CNBC a difuzat declaratia jucatorului de golf, in timp ce pe Wall Street, angajatii urmareau cu nesat ecranele care transmiteau scena.

Recent, si alte personalitati americane, precum starul TV David Letterman, s-au dedat la un exercitiu de mea culpa public. Insa un caz de mediatizare comparabil cu cel al lui Tiger Woods, este interventia televizata a lui Bill Clinton, din 1998. Dupa dezvaluirea aventurii sale cu Monica Lewinsky, Clinton a fost nevoit sa recunoasca, in fata a milioane de telespectatori, o relatie "deplasata" cu aceasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.