Mult asteptatul cantec "We are the world" a primit o noua interpretare in scopul strangerii de fonduri pentru Haiti.
Potrivit BestMusic, videoclipul pentru remake-ul piesei We Are The World a fost lansat in timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna Vancouver 2010.

Organizat si produs de catre Quincy Jones si Lionel Richie, piesa reuneste vocile unor artisti celebri precum Tony Bennett, Barbra Streisand, Celine Dion si Carlos Santana alaturi de Jennifer Hudson, Nicole Scherzinger, Mary J. Blige, Akon, T-Pain, Justin Bieber, P!nk, Usher, Enrique Iglesias si Wyclef Jean.

Chiar si vocea regretatului Michael Jackson apare la un moment dat in cantec, alaturi de sora sa Janet Jackson. Partea lui Michael a fost extrasa de pe varianta originala inregistrata in 1985 de Lionel Richie, Michael Jackson, Stevie Wonder, Tina Turner, Ray Charles, Bruce Springsteen si Diana Ross, care a strans acum 25 de ani peste 30 de milioane de dolari pentru "USA for Africa", o organizatie non-profit care lupta impotriva foametei.

Cantecul poate fi cumparat de pe iTunes, iar toate fondurile vor fi donate organizatiilor de binefacere din Haiti.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.