Scenaristul Scott Kosar, care a lucrat la pelicule precum "The Machinist" si "Texas Chainsaw Massacre", va colabora la scenariul filmului "Vlad" pe care il va produce actorul Brad Pitt, informeaza presa de specialitate.

Scott Kosar va lucra la scenariul scris initial de actorul Charlie Hunnam, care se bazeaza pe prezentarea lui Dracula ca tanar print.

Pelicula realizata de casa de productie Summit Entertainment va fi produsa de Brad Pitt si Dede Gardner si regizata de Anthony Mandler, care a lucrat pana acum la videoclipuri cu artisti ca Rihanna sau Eminem. In "Vlad" legenda vampirului Dracula este asociata, din nou, cu domnitorul Vlad Tepes.

Kosar a mai scris scenarii pentru peliculele "Texas Chainsaw Massacre" (2003), "Amityville Horror" (2005) si "The Machinist" (2004).

Pana in prezent, legenda lui Dracula a inspirat peste 100 de filme. Cele mai populare dintre acestea sunt pelicula din 1931, cu Bela Lugosi in rolul principal, si cea realizata in 1992 de Francis Ford Coppola, in care a jucat Gary Oldman.

Majoritatea scenariilor au avut ca punct de plecare romanul "Dracula", scris de irlandezul Bram Stoker.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.