Medicul lui Michael Jackson, Conrad Murray, si-a schimbat declaratia despre evenimentele legate de moartea regelui muzicii pop, noua sa versiune fiind considerata fundamentala in procesul in care el este acuzat de omor involuntar, noteaza presa din SUA.

Murray, care pledeaza nevinovat in procesul ce i-a fost intentat, sustine acum ca a facut "o greseala" in prima declaratie data politistilor din Los Angeles.

"Firul evenimentelor din ziua mortii lui Michael Jackson prezentat initial de clientul meu este gresit. Medicii mai fac si greseli, iar asta este ce a facut si clientul meu - o greseala", a declarat avocatul lui Murray.

In prima sa declaratie, medicul a afirmat ca i-a administrat lui Jackson sedativul puternic Propofol la ora 10.50, apoi a lipsit din incapere cateva minute pentru a merge la toaleta, iar cand s-a intors si-a gasit pacientul inconstient.

Chiar daca noua declaratie nu a fost facuta publica, se speculeaza ca principala schimbare din afirmatiile medicului se refera la faptul ca acesta nu si-ar fi asistat pacientul timp de doua minute dupa ce i-a dat sedativul, asa cum Murray pretindea initial.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009, la varsta de 50 de ani, in urma unei intoxicatii acute cu Propofol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.