Organizatorii premiilor Oscar 2010 le-au recomandat nominalizatilor de anul acesta ca, in cazul in care castiga mult ravnita statueta, sa tina un discurs de cel mult 45 de secunde si sa nu planga pe scena, informeaza presa internationala.

Membrii Academiei Americane de Film, care organizeaza gala de acordare a celor mai importante distinctii din cinematografie, incearca astfel sa elimine discursurile lungi, insotite de lacrimi, in care sunt aduse multumiri unei liste interminabile de regizori, colegi, prieteni si membri ai familiei, relateaza NewsIn.

Nominalizatii de anul acesta au fost instruiti sa tina doua discursuri - unul foarte sumar, pe scena, in care sa explice semnificatia personala a castigului, si unul in afara scenei, unde va fi pregatita o camera de luat vederi speciala, numita "camera de multumiri", in care-si vor putea exprima gratitudinea fata de oricine, fara restrictii de timp.

Inregistrarile facute de "camera de multumiri" vor fi facute publice pe site-ul oficial al premiilor.

Unul dintre producatorii galei Oscar 2010, Bill Mechanic, spune ca se urmareste prin asta eliminarea "singurei parti urate din spectacol".

Vestea initiativei si sfaturile pentru ca prezenta castigatorilor pe scena sa nu plictiseasca audienta au fost comunicate nominalizatilor de anul acesta la pranzul anual organizat, marti, la Beverly Hills.

Gala premiilor Oscar 2010 va avea loc pe 7 martie, la Los Angeles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.