Creatorul de moda a intrat in conflict cu traficantii de cocaina dupa ce a adunat datorii la ei de aproape 1.000 de euro.

Dupa ce Cristian Paraschiv, unul dintre participantii la show-ul TV "Rataciti in Panama", a fost arestat pentru trafic de droguri in octombrie 2009, procurorii au extins cercetarile in acest dosar. Conform procurorilor, unul dintre dealerii gruparii - Vasile Ciobanu, zis "Raj" - i-a vandut deseori, pe parcursul anului trecut, cocaina cunoscutului creator de moda.

"Referitor la Razvan Ciobanu stiu ca, in mod frecvent, cumpara cocaina de la Raj si nici nu i-a mai raspuns acestuia din urma la telefon, intrucat are o datorie de 800 de euro la el, datorie provenita tot din neachitarea unor doze de cocaina", a declarat Paraschiv, potrivit Click!

Si politistul Gheorghe Curelea a confirmat procurorilor DIICOT ca printre clientii sai era si designerul Razvan Ciobanu. "In legatura cu Razvan Ciobanu, creatorul de moda, declar faptul ca, in vara anului 2009, de doua ori i-am dus in total cred ca sase sau sapte doze de cocaina a cate un gram fiecare, la pretul de 400 de lei pe doza de cocaina. Precizez ca o data i-am dat dozele de cocaina lui Razvan Ciobanu, care insa nu mi-a dat banii imediat, ci la o data ulterioara prin intermediul soferului sau, un anume Tapu. De altfel, lui Tapu i-am mai dat o data cateva pungute de cocaina care ulterior au ajuns la Razvan Ciobanu."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.