Regizorul canadian James Cameron va scrie o continuare la povestea din filmul de succes "Avatar", care insa nu va fi transformata intr-un scenariu pentru o noua pelicula, ci va destinata exclusiv librariilor, potrivit producatorului peliculei, Jon Landau, informeaza MTV.com.

Fanii filmului care a realizat cele mai mari incasari din istorie si care are cele mai multe nominalizari la premiile Oscar 2010 vor putea intra astfel, din nou, in lumea "Avatar", insa de aceasta data prin lectura.

"James va scrie o continuare pentru el. Nu o novelizare (crearea unei carti pe baza unui film, n.r.), pentru ca e o diferenta. O novelizare practic reia povestea filmului, insa James vrea sa scrie un roman, o poveste mare, epica, cu multe completari", spune Landau, potrivit NewsIn.

De la aparitia zvonurilor privind o eventuala continuare a filmului, comentariile lui Landau par sa indice primul plan definitiv privind realizarea unui produs care sa satisfaca dorinta fanilor de a afla mai multe despre planeta Pandora.

"Nu am fi avut timp sa facem toate aceste povesti in film, poate doar in continuari. Va fi ceva ce va contine si povestea filmului, insa va trata mai amanuntit toate povestile pe care nu am avut timp sa le dezvoltam in film", a explicat Landau.

Desi Cameron a scris, de-a lungul timpului, scenarii, publicarea unei carti ar reprezenta debutul sau ca romancier. Potrivit lui Landau, James Cameron va finaliza romanul, cel mai probabil, pana la sfarsitul anului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.