Presa de peste Ocean vorbeste din ce in ce mai mult despre o posibila relatie dintre cantareata columbiana si tenismenul spaniol Rafael Nadal.

Cei doi au fost vazuti zilele trecute luand cina intr-un restaurant din Barcelona, unde, potrivit martorilor, pareau mai mult decat prieteni, scrie New York Post.

Shakira si Nadal s-au intalnit in Spania pentru a participa la niste filmari.

Impresarul tenismenului, Benito Perez-Barbadillo, a sarit in apararea celor doi declarand ca la cina, despre care se tot vorbeste, a fost prezent atat el cat si managerul lui Nadal, Carlos Costa, si regizorul Jaume de Laiguana.

"Eram cu totii acolo si Shakira, insotita de managerul sau, Ceci Kurzman, si de regizorul Jaume de Laiguana, a venit dupa ce consumasem primul fel de mancare si ni s-a alaturat pentru a bea ceva. A fost o cina organizata de regizor pentru a-i explica lui Rafael ce trebuie sa faca la filmari", a declarat impresarul pentru New York Post.

Zvonurile potrivit carora cei doi ar avea o aventura au inceput sa apara in decembrie 2008 cand Shakira si-a facut aparitia la meciul dintre Nadal si Nikolay Davydenko desfasurat la Abu Dhabi. De atunci cei doi au fost surprinsi de multe ori petrecandu-si timpul liber impreuna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.