Actorul britanic Anthony Hopkins vrea sa demonstreze ca are si talent de pictor, lucrarile sale urmand sa fie expuse intr-o galerie din Londra, scrie presa britanica.

Dupa ce vor putea fi admirate, timp de cinci zile, in capitala Angliei, cele aproximativ 50 de picturi abstracte si peisaje semnate de Hopkins vor fi mutate intr-o galerie din orasul scotian Edinburgh.

Cinci dintre lucrari vor putea fi cumparate, la preturi cuprinse intre 1.850 si 26.800 de lire sterline, iar incasarile vor fi donate unor organizatii caritabile, relateaza NewsIn.

Actorul a inceput sa picteze in 2002, iar de atunci lucreaza zilnic in studioul sau din Malibu. Hopkins, cunoscut si pentru pasiunea sa pentru cantatul la pian, a mai avut expozitii in SUA si Canada, insa expozitia de la Gallery 27 din Londra este prima din Europa.

In varsta de 72 de ani, Anthony Hopkins are in palmares un Oscar, castigat in 1992 pentru rolul din "The Silence of the Lambs", si alte trei nominalizari la prestigioasa distinctie acordata de Academia Americana de Film.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.