De la Genius si T-Short si pana la prezentatoarele TV Florina Fernandes si Iulia Fratila, multe vedete de alta data sunt acum ingropate in anonimat.

Componentii trupei dance Genius, care s-a lansat in 1998 si a facut ravagii cu hiturile "Macho man", "Imi plange inima" sau "Orasul trist", s-au despartit doi ani mai tarziu, ametiti de faima si dezbinati de neintelegeri.

Cezar Halmagean si Oana Vincu, care formeaza un cuplu, au plecat in SUA, in timp ce Ovidiu Halmagean a ramas la Timisoara, unde si-a deschis o casa de productie video. Oana este si acum solista unei trupe care se intituleaza tot Genius in San Francisco, California, scrie Cancan.

Prima trupa dance din Romania care a avut succes, vanzand primul album in 100.000 exemplare, T-Short a rezistat doar 5 ani (1995-2000). In momentul de fata niciunul dintre componentii de baza nu mai canta. Eric Stoica a emigrat in SUA, Carmen Ionescu si-a terminat studiile la ASE si lucreaza ca economist la Optinova, iar Cosmin Murea s-a casatorit cu Alina, fata unui instarit afacerist din Ramnicu Valcea, care l-a ajutat sa faca mai multe investitii profitabile in cluburi de noapte si chiar hoteluri in strainatate.

Click aici pentru a citi mai multe despre vedetele de altadata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.