"Taxi Driver", una dintre capodoperele regizate de Martin Scorsese, ar putea beneficia de un remake realizat tot de celebrul cineast american, in colaborare cu danezul Lars von Trier.

Unul dintre colaboratorii lui von Trier, producatorul Peter Aalbak, a declarat ca un anunt oficial privind posibilitatea realizarii acestui remake va fi facut in curand.

Remake-ul il va avea in rolul principal tot pe Robert De Niro, relateaza NewsIn

Lansat in 1976, filmul original a avut patru nominalizari la Oscar si a consacrat replica lui De Niro "You talkin' to me?", devenita emblematica pentru istoria cinematografiei. "Taxi Driver" a fost totodata o adevarata rampa de lansare pentru actita Jodie Foster, care avea atunci 14 ani.

Jurnalistii americani remarca faptul ca Scorsese ar fi al treilea regizor de top care simte nevoia unui remake al unui film propriu. Primul a fost maestrul peliculelor de suspans, Alfred Hitchcock, care a bisat cu "The Man Who Knew Too Much", iar al doilea este germanul Michael Haneke, unul dintre cei mai apreciati cineasti contemporani, care a realizat doua filme "Funny Games", unul vorbit in germana, iar celalalt in engleza si cu o alta distributie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.