Familia regelui pop este uimita de cat de bine seamana cei trei copii cu tatal sau, Paris dorindu-si chiar sa faca o cariera in muzica.

"Cand vorbesti cu Prince parca ai vorbi cu Michael. Este asa inteligent si matur, mult peste varsta sa, iar Paris vrea sa fie cantareata", a declarat o sursa pentru ContactMusic.

Micutii locuiesc acum cu bunica lor, Katherine, in California si potrivit unor surse apropiate familiei Jackson, ei duc o viata mai "normala" decat pe vremea cand traiau cu tatal lor. "Nu mai poarta masti cand ies afara si este o experienta diferita pentru ei. Era greu de imaginat ca ei sa iasa in public sau sa se duca la cineva in vizita sa se joace cu alti copii cand Michael era in viata. Acum se simt mult mai normali", a declarat o sursa pentru revista People.

In plus, copiii petrec mult timp cu verii lor mai mari, ceea ce i-a ajutat sa depaseasca momentele grele dupa decesul tatalui lor. "Fac foarte bine, multumita dragostei si suportului pe care l-au primit. Cu alti copii alergand prin casa, razand, jucandu-se, si-au oferit unul altuia bucurie. Katherine ii asculta si vrea sa le dea cat mai multa libertate. Vrea sa ii incurajeze", a declarat avocatul familiei, Adam Streisand.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.