Actorul Johnny Depp se ocupa de construirea unui tun special de dimensiuni impresionante cu care sa imprastie pe cer cenusa prietenului sau, scriitorul Hunter S. Thompson, conform ultimei dorinte a acestuia. Ramasitele pamantesti ale celui care a scris "povestea" filmului "Fear And Loathing In Las Vegas" si care a fost un mare fan al exploziilor vor fi imprastiate pe cer deasupra casei sale din Woody Creek, Colorado, in cursul lunii viitoare. Johnny Depp a angajat o persoana care sa se ocupe special de organizarea ceremoniei in cadrul careia va fi respectata ultima dorinta a prietenului sau.

De asemenea, tot actorul se ocupa si de constructia propriu-zisa a tunului ce va fi folosit in acest scop. "O sa-i oferim o salva pe cinste. Ultima dorinta a lui Hunter a fost ca cenusa sa sa fie imprastiata pe cer dintr-un tun urias cu lungimea de 225 de metri. Partea interesanta este ca trebuie sa construim un astfel de tun. Trebuie sa proiectam un tun special pentru Hunter", a declarat el.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.