Madonna va regiza o pelicula biografica despre Wallis Simpson, femeia din cauza careia a abdicat regele Edward al VIII-lea, rolul principal urmand sa fie interpretat de actrita Vera Farmiga, potrivit presei internationale.

Madonna va lucra si la scenariul peliculei care va prezenta viata lui Wallis Simpson, despre care se spune ca a fost o "snoaba lacoma", cu o viata privata care a dat nastere multor speculatii.

Zvonuri despre acest proiect al Madonnei au aparut inca din 2009, iar la acel moment presa scria ca actrita Cate Blanchett ar fi urmat sa joace rolul principal, relateaza NewsIn.

Viata lui Wallis Simpson a reprezentat de-a lungul timpului o sursa de inspiratie pentru seriale de televiziune, dar si pentru musical-uri ("Always", 1997).

In cariera sa, Madonna s-a implicat in mai multe proiecte cinematografice, in calitate de actrita, scenarist, regizor sau producator executiv. Succesul a productiilor cu pricina nu a fost insa unul rasunator, cele mai multe voci critice apreciind ca vedeta este mult mai nimerita in postura de solista pop.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.