Comedia romantica "Valentine's Day", regizata de Garry Marshall, care reuneste in distributie cateva dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood, este noul lider al box office-ului american de weekend, cu incasari de 52,4 milioane de dolari, potrivit Internet Movie DataBase (IMDB).

Distributia peliculei include cea mai lunga lista de vedete reunite pe acelasi afis in ultimii ani. Julia Roberts, Shirley MacLaine, Kathy Bates, Patrick Dempsey, Jamie Foxx, Jessica Alba si Ashton Kutcher se numara, astfel, printre protagonistii filmului al carui scenariu prezinta mai multe povesti de iubire infiripate sau destramate de Ziua Indragostitilor, scrie NewsIn.

Productia este regizata de Garry Marshall, cineast care si-a legat numele, printre altele, de cunoscutul "Pretty Woman", cu Julia Roberts si Richard Gere.

Urmatoarele locuri in box office sunt ocupate de filmul de aventuri "Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief", povestea unui tanar care descopera ca este descendentul unui zeu grec, cu incasari de 31,1 milioane de dolari si de thriller-ul "The Wolfman", cu Benicio Del Toro, Anthony Hopkins si Emily Blunt in distributie, care a realizat 30,6 milioane de dolari din vanzarea de bilete.

Pelicula 3D "Avatar" a ajuns weekend-ul acesta pe locul al patrulea in box office-ul american de weekend, cu incasari de 22 de milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.