Catalin Mihu, fiul vitreg al Mariei Dragomiroiu, a decedat in dimineata zilei de sambata, in urma unui infarct.

Catalin Radu Mihu, de 28 de ani, s-a stins din viata la Sectia de Terapie intensiva din cadrul Spitalului Judetean din Targu-Jiu. Prietenii acestuia spun ca tanarul a facut infarct din cauza problemelor cardiace.

Fiica interpretei Maria Dragomiroiu a anuntat ca Radu Catalin Mihu nu va fi condus pe ultimul drum de catre tatal sau.

„Noi nu putem sa venim. Vor veni la inmormantare rudele din partea lui Bebe Mihu. Ne pare foarte rau. Suntem indurerati. Acest nefericit eveniment ne-a luat prin surprindere totala. Nu ne asteptam la asa ceva, desi stiam ca avea probleme cu sanatatea si, mai ales cu greutatea. Eu nu tineam legatura cu el, dar stiu ca Bebe se ingrijea de sanatatea lui. Din pacate, ei nu pot sa vina din America, iar eu nu pot sa parasesc capitala pentru ca am probleme aici. Toata lumea se ingrijea de Catalin. Fiind singurul copil al lui Bebe, este o lovitura grea. Mama regreta ca nu pot sa vina in tara, dar au multe spectacole acolo, pe care sunt obligati sa le onoreze. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace“, a declarat Ileana Manolescu, fiica interpretei Maria Dragomiroiu, conform Adevarul.

Catalin Radu Mihu era elev in clasa a XII-a la seral si isi dorea sa termine liceul si sa intre la facultate. „Ii placea mult la scoala si nu lipsea de la ore. Vroia sa dea la Facultatea de Drept. Nu a terminat liceul pentru ca a fost un baiat mai strengar si anturajul l-a indepartat de scoala. Dar acum se schimbase si vroia sa invete“, a spus mama lui Catalin Mihu, potrivit Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.