Designerul Alexander McQueen a fost gasit mort in locuinta sa din Londra, a anuntat presa locala, care sustine ca acesta s-a sinucis.

Designerul in varsta de 40 de ani s-a sinucis la doar trei ani dupa ce prietena sa Isabella Blow - care l-a ajutat sa devina faimos - si-a pus capat zilelor, scrie NewsIn.

O sursa din anturajul sau a confirmat decesul designerului, insa a refuzat sa faca vreun alt comentariu. "Este o pierdere tragica. Deocamdata nu facem niciun alt comentariu, din respect pentru familia lui McQueen".

Moartea sa intervine cu doar cateva zile inaintea inceperii Saptamanei modei din Londra si inainte de prezentarea noii sale colectii, la 9 martie.

McQueen si-a inceput cariera pe Savile Row si a facut costume si pentru printul Charles. A fost numit designerul britanic al anului de patru ori, intre 1996 si 2003.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.