Tot mai multi fotbalisti romani tin paginile revistelor mondene. De ce nu ocupa paginile sportive? Este evident ca performantele sportive ale acestora lasa mult de dorit, asa ca intra in atentia mass-media prin aventuri si scandaluri.

Dupa Adrian Mutu, a venit si randul atacantului dinamovist Ianis Zicu sa ne uimeasca. Cunoscut sub porecla "Hartuitorul de vedete", o multime de femei au simtit pe pielea lor pana unde poate duce fotbalistul limitele bunului-simt. Iar daca fetele ii refuza avansurile, Zicu considera ca este nevoie de o mica corectie corporala pentru a le convinge. Potrivit revistei "X Magazin", Alexandra si Alina de la A.S.I.A., Diana de la Pops, Raluca Moianu sunt doar cateva vedete autohtone care au fost agresate verbal si fizic de catre atacantul dinamovist.

Le telefona in miez de noapte si le facea tot felul de propuneri care mai de care mai jenante. Diana (Pops) si Andra, cu toate ca au fost si ele amenintate prin telefon, au avut curajul sa-l refuze. Nu acelasi lucru se poate spune despre fetele de la A.S.I.A., Alexandra si Alina, care au facut marea greseala sa se intalneasca cu Zicu, probabil si-au blestemat zilele.

Cantaretele s-au intalnit de cateva ori cu atacantul, dar pentru ca nu au vrut sa intemeieze o relatie au fost "altoite" strasnic de Ianis. Nici ultima cucerire a fotbalistului, Mihaela, de profesie manechin, nu a scapat de furia fotbalistului. Gurile rele spun ca Mihaela, a aflat ca dinamovistul o insala si i-a cerut explicatii. Atat i-a trebuit lui Zicu. Palme grele au cazut pe obrajii manechinului, care, fara sa se mai uite inapoi, i-a dat papucii definitiv. Am mai aflat ca si pe vremea cand evolua in Italia Ianis se tinea de prostii. Suna cu numar ascuns femei pe care nu le vazuse decat in reclame.

Se prezenta si conversa ca si cum s-ar fi cunoscut de cand lumea. Iar daca femeia ii raspundea ca o deranjeaza si nu mai vrea sa vorbeasca cu el la telefon, Zicu devenea perseverent si o suna obsesiv. Asa ca, daca profesional nu a reusit sa faca mai nimic, sentimental tot a reusit ceva - sa bage spaima in reprezentantele sexului slab.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.