Dupa ce a facut audiente record cu invitati precum Traian Basescu, Elena Udrea si Emil Boc, Dan Diaconescu o vrea pe EBA in platou.

Bossul OTV a confirmat pentru „Ring” ca telespectatorii vor avea in noul sezon o serie de invitati de seama din lumea politica si mondena. Printre cei care vor sparge gheata pe fotoliul rosu al lui Diaconescu se va afla, cat de curand, insasi Elena Basescu care este asteptata sa vorbeasca deschis atat despre activitatea sa politica de la Strasbourg, cat si despre aspecte ce tin de viata sa sentimentala.

„Este visul meu secret. Vreau si incerc sa o aduc pe Elena Basescu la OTV. Cea mai importanta intrebare pe care as dori sa i-o adresez e cea despre nunta, daca se marita sau nu. Este dorinta mea numarul unu”, a declarat Dan Diaconescu pentru „Ring"

Mai mult de atat, Dan Diaconescu doreste sa-si extinda reteaua la zece posturi.

Ma gandesc sa deschid vreo zece televiziuni. DD TV are specificul ei, filme si desene animate. Cea de-a treia televiziune o voi crea ca sa separ desenele animate de filme. Va fi una doar cu desene si una cu filme. Urmatoarea, cea de-a patra, va fi de turism, de calatorii”,
a explicat mogulul media in devenire pentru evz.ro.

„Vreau ca urmatoarea televiziune sa apara cat mai repede, poate chiar anul acesta. Pentru celelalte nu am un plan sigur, era doar o idee. Oricum, nu voi investi foarte mult in ele, ca nu avem chiar asa de multi bani”, a mai continuat acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.