Spiritul nelinistit al regelui pop i-a cerut scuze fostei sotii, Lisei Marie Presley, in timpul unei sedinte de spiritism.

Karen Faye, fostul make-up artistul megastarului, si Lisa au mers saptamana trecuta la un medium care le-a ajutat sa intre in legatura cu spiritul lui Michael Jackson.

“Michael parea ca este intr-o misiune de a lua legatura cu apropiatii pentru a le cere iertare. Pe durata sedintei, Michael ne-a explicat greselile pe care le-a facut si ne-a cerut sa il iertam. Parea nelinistit. A fost mai vesel cu Lisa. La un moment dat, mediumul s-a intors catre mine si mi-a spus ca Michael imi transmite ca ii pare rau ca m-a facut sa sufar, mai ales ca am avut foarte multa grija de el. Michael a adaugat ca ar fi trebuit sa ma asculte mai mult”, a declarat Karen Faye pentru The Sun.

Karen a adaugat ca mediumul nu cunostea natura relatiei ei profesionale cu Michael Jackson si totusi le-a spus niste lucruri care nu puteau fi inventate.

Lisa Marie Presley s-a casatorit cu Michael in 1994, insa casnicia lor nu a durat decat 18 luni.

In 2002, Lisa a mai participat la o sedinta de spiritism pentru a intra in contact cu tatal ei, Elvis Presley, pentru a-i cere permisiunea de a se casatori cu actorul Nicolas Cage.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.