Conrad Murray, ultimul medic al lui Michael Jackson, va fi pus sub acuzare pentru decesul regelui muzicii pop, luni, riscand o pedeapsa de pana la patru ani de inchisoare.

Biroul procuratorului a anuntat intr-un comunicat de presa ca acuzatia va fi adusa la cunostinta medicului luni si ca aceasta va fi urmata de o audiere in fata tribunalului. Comunicatul nu precizeaza acuzatia retinuta, dar surse din cadrul politiei au declarat pentru AFP ca medicul va fi pus sub acuzare pentru "omucidere involuntara", ceea ce i-ar putea aduce, in caz de condamnare, pana la patru ani de inchisoare.

Conform NewsIn, Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009, la varsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente si a intoxicarii cu anestezicul propofol. Medicul Conrad Murray a recunoscut ca i-a administrat propofol lui Michael Jackson cu putin timp inaintea decesului acestuia.

Anuntul biroului procurorului a fost facut dupa luni intregi de speculatii intense asupra soartei medicului, aflat in centrul anchetei politiei din Los Angeles de la decesul regelui muzicii pop. [E oficial: Michael Jackson a fost ucis]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.