Potrivit unui raport al medicilor legisti, actrita Brittany Murphy a decedat in urma unui stop cardiac provocat de un cocktail de medicamente.

Medicul legist Craig Harvey a dezvaluit ca principala cauza a mortii a fost pneumonia, la care s-a mai adaugat o intoxicatie cu medicamente si o deficienta de fier, relateaza SkyNews.

Harvey nu a vrut sa vorbeasca despre medicamentele care i-au fost fatale actritei, dar a declarat ca aceste detalii vor fi dezvaluite in raportul complet al autopsiei, care va fi publicat peste doua saptamani.

La sfarsitul anului trecut, actrita in varsta de 32 de ani a fost gasita in stare de inconstienta de mama sa, iar paramedicii care s-au deplasat la fata locului nu au mai putut s-o readuca la viata.

Brittany Murphy
a debutat la 18 ani in productia americana "Clueless", cariera sa in lumea cinematografica fiind remarcata si prin alte productii hollywoodiene printre care "8 Mile", "Girl, Interrupted", "Happy Feet", "Sin City", "Just Married" sau "Don't Say a Word".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.