Protagonistii filmelor din seria "Harry Potter", tinerii Daniel Radcliffe si Emma Watson, sunt actorii de la Hollywood cu cele mai mari onorarii din 2009, potrivit unor clasamentele ale salariilor din industria cinematografica, realizate de revista Vanity Fair.
In varsta de 19 ani, Watson este prima in topul actritelor, cu cate 10 milioane de lire sterline pentru fiecare dintre ultimele doua filme "Harry Potter". Ea a strans, anul trecut, mai multi bani decat vedete consacrate si mult mai vechi in bransa, precum Cameron Diaz, Angelina Jolie sau Sarah Jessica Parker, potrivit NewsIn.

Colegul sau de platou Daniel Radcliffe (20 de ani) a castigat mai mult decat Watson, 25,6 milioane de lire mai precis, si este primul in topul onorariilor actorilor.

In clasamentul general, in care sunt luati in calcul si regizorii, interpretul lui Harry Potter este abia pe locul 6, primele pozitii fiind antamate de regizori. Pe primul loc se afla regizorul cele doua pelicule "Transformers", Michael Bay, cu 78,12 milioane de lire sterline, urmat de Steven Spielberg, cu 53,1 milioane, si de James Cameron, regizorul si producatorul SF-ului "Avatar", cu 31,25 milioane de lire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.