Piesa "Everybody Hurts", lansata de trupa americana R.E.M., are sanse mari sa devina, in varianta reinregistrata de mai multi artisti, cu dedicatie pentru Haiti, cea mai bine vanduta melodie a ultimilor 10 ani, noteaza presa britanica.

Melodia, care va fi lansata, ca single, duminica, se va vinde, potrivit estimarilor, in peste un milion de exemplare, ceea ce ar reprezenta un record, scrie The Sun, citat de NewsIn.

Site-ul de vanzari online Amazon si retailerul HMV, de pilda, au fost invadate de precomenzi pentru achizitionarea melodiei, iar numarul cererilor continua sa creasca in fiecare ora.

La inregistrarea piesei au participat, printre altii, Leona Lewis, Rod Stewart, Mariah Carey, Mika, Miley Cyrus, James Blunt, Gary Barlow, Jon Bon Jovi, Kylie Minogue, Robbie Williams si Susan Boyle, anonima devenita vedeta mondiala dupa ce a participat la un concurs TV in Marea Britanie.

Incasarile din vanzarea versiunii "Everybody Hurts" pentru Haiti vor reveni Comitetului pentru Situatii de Urgenta din Haiti si fundatiei Helping Haiti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.