SF-ul "Avatar", actrita Sandra Bullock si actorul Jeff Bridges sunt favoriti sa castige Oscarul 2010 la cele mai importante categorii, potrivit cotelor anuntate de casele de pariuri.

La categoria Cel mai bun film al anului,"Avatar" are cota 1,5, ceea ce inseamna ca un pariu de 10 euro, de pilda, pe aceasta pelicula aduce un castig net de 5 euro, in cazul in care productia lui James Cameron va lua Oscarul, potrivit centralizarilor facute de Online Betting Guide.

Favoritul numarul doi este drama " The Hurt Locker", cu o cota de 2,5, urmat de "Up in the Air", care ii poate aduce un castig net de 55 de euro celui care pariaza 10 euro pe acest film.

Datorita prestatiei din drama "The Blind Side", Sandra Bullock este favorita caselor de pariuri la categoria Cea mai buna actrita in rol principal, cu o cota de 1,61 sa castige Oscarul. C

Cu doua statuete in vitrina de acasa, Meryl Streep este doar a doua favorita a acestei categorii (cota 2,6), in timp ce Carey Mulligan, Gabby Sidibe si Hellen Mirren, celelalte trei actrite nominalizate, sunt creditate cu sanse minime sa obtina cea mai importanta distinctie din cinematografia mondiala.

In cursa pentru primul Oscar din cariera, Jeff Bridges este principalul favorit al categoriei Cel mai bun actor in rol principal, cu o cota de 1,2 sa castige Oscarul, datorita aparitiei in "Crazy Heart".

Singurul care ar putea aduce surpriza este George Clooney (cota 5), restul nominalizatilor neavand prea multe sanse, in opinia caselor de pariuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.