In noaptea de miercuri spre joi, Corina Chiriac a trait un adevarat cosmar. in jurul orei 3.30, vecinii cantaretei i-au vazut masina in flacari, in mijlocul parcarii din fata cladirii in care locuieste aceasta. Unul din ei fusese trezit de o bubuitura si, cand s-a uitat pe fereastra, nu i-a venit sa-si creada ochilor. A anuntat imediat politia si pompierii, acestia din urma fiind cei care au trezit-o pe Corina pentru a-i da vestea. Automobilul, un Ford Taurus visiniu, fusese adus din SUA cu vaporul in urma cu zece ani. Interpreta nu avea asigurare casco, iar automobilul, asa cum se poate vedea si in fotografie, nu mai poate fi reparat.

Incredibil, dar desi partea frontala a masinii a fost distrusa total de incendiu, inclusiv bordul, cruciulitele si mataniile din lemn care se gaseau pe acesta au ramas intacte! intrebata daca crede ca cineva a vrut sa-i faca rau, Corina Chiriac ne-a declarat: "As avea o banuiala, dar deocamdata o tin pentru mine si sper sa nu fie cazul sa spun mai multe intr-o zi". Pana atunci, interpreta asteapta concluziile politiei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.