In urma accidentului suferit sambata pe partia Bradul din Poiana Brasov, vedeta Pro TVa suferit leziuni extreme de grave in zona rotulei si a fost operata ieri la o clinica privata din Austria.

In interventia chirurgicala, se folosesc placi si suruburi din titan iar vedeta TV risca sa ramana infirma pe viata, daca operatia nu a reusit, au declarat sursde din anturajul Andreei Esca pentru Adevarul.

Andreea si sotul ei Alexandre Eram au decis sa nu-l dea in judecata pe tanarul vinovat de producerea accidentului.

De pe patul de spital, Andreea Esca a marturisit ca era catastrofal daca accidentul de pe partia din Poiana Brasov i se intampla fiicei ei, care era putin mai in fata. "Singururul lucru bun - daca se poate numi asa - in tot ceea ce s-a intamplat a fost ca baiatul cu placa nu a intrat in Alexia, care era chiar inaintea mea, ci in mine. In toata nenorocirea asta, pot spune ca am avut si un pic de noroc", a spus Andreea Esca, potrivit Cancan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.