Cetatea Filmelor a fost intemeiata cu un scop clar: sa se imbogateasca. Desi in acest sens ar trebui sa ne captureze imaginatia prin inovatie, Hollywood-ul ne ofera aceleasi teme arhicunoscute, puse in ambalaje diferite

Obsesia fecioarelor e o consecinta naturala a transformarii adolescentilor in public tinta. “Exista momente definitorii ale fiecarei varste. […] Nu poti sa faci un film despre adolescenti fara sa discuti si chestiunea virginitatii” sustine regizorul Doug Liman.Totusi, noua viziune asupra virginitatii are o tenta putin mai macabra. De aceasta data accentul nu se mai pune pe preaslavirea inocentei ci mai degraba pe evidentiaerea urmarilor nefaste ale pierderii virginitatii, in contextul BTS-urilor, in special al amenintarii HIV, si al moralitatii incerte.

Femeia de cariera e vazuta de Hollywood ca fiind rece, serioasa, prea preocupata de munca pentru a-si gasi timp de iubire. Aceasta femeie masculinizata devine din nou femeie atunci cand barbatul potrivit intra in viata sa. Atunci, ea scapa fraiele, toate planurile se duc pe apa sambetei si isi da seama ca singurul lucru ce conteaza cu adevarat in viata e iubirea.

  • 3. Englezul cuceritor - Bridget Jones' Diaries, Love Actually, The Holiday, Alfie, seria James Bond etc.
Ce au toate aceste filme in comun? un personajul principal cuceritor de care se indragostesc toate personajele feminine. Iar daca acesta este englez, atunci sunt sanse mari sa iasa o comedie romantica de succes. Astfel se explica invazia de filme ce aduc pe ecrane actori englezi precum Hugh Grant, Orlando Bloom, Jude Law, Robert Pattison, Pierce Brosnan si multi multi altii.

Contrariile se atrag, iar in Cetatea Hollywood-ului ajuta la introducerea umorului in film. Doua personaje total diferite sunt aduse impreuna de circumstante ce nu pot fi controlate si treptat sunt legati de o prietenie deosebita, asta bineinteles dupa o perioada de dispret reciproc.

Articoul integral in Kudika.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.