Americanul John Travolta revine pe marile ecrane intr-un thriller despre un atac terorist asupra Parisului, in care popularul actor apare cu un look inedit - tuns zero, cu barba si mustata, noteaza presa de specialitate din SUA.

In pelicula de actiune "From Paris with Love", Travolta (55 de ani) joaca rolul unui agent secret care trebuie sa anihileze planurile pentru un atac terorist asupra capitalei Frantei, cu ajutorul unui tanar angajat al Ambasadei Americane la Paris, relateaza NewsIn.

Filmul este regizat de francezul Pierre Morel, care are deja in palmares doua titluri de succes din categoria filmelor de actiune - "Banlieue 13" si "Taken".

Travolta are, la randul sau, numeroase roluri memorabile in productii de acelasi gen, printre care "Face/Off", "Broken Arrow", "The General's Daughter", "Ladder 49" si, mai ales, "Pulp Fiction", care i-a adus una dintre cele doua nominalizari ale sale la Oscar.

Partenerul lui Travolta este interpretat de irlandezul Jonathan Rhys Meyers, cunoscut pentru rolul regelui Henric al VIII-lea din serialul de televiziune "The Tudors".

"From Paris with Love"
va rula in Romania din 5 februarie, in aceeasi zi fiind programata si premiera americana a filmului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.