Momentul care a retinut cel mai mult atentia duminica, la cea de-a 52-a gala a decernarii premiilor Grammy, ar putea fi considerat aparitia pe scena a celor doi copii mai mari ai lui Michael Jackson, care au venit sa ridice premiul acordat tatalului lor pentru intreaga cariera, comenteaza CNN.

Cei doi copii, Prince Michael si Paris, au aparut in public pentru prima oara de la moartea tatalui lor. In urma cu sapte luni, in acelasi Staple Center din Los Angeles cei trei copiii ai megastarului au aparut pentru prima oara in public pentru a asista la ceremonia comemorativa dedicata tatalui lor, scrie NewsIn.

Prince Michael, in varsta de 12 ani, si Paris, in varsta de 11 ani, au aparut pe scena dupa difuzarea unei inregistrari a tatalui lor cu o varianta a cantecului "Earth Song", Michael Jackson fiind acompaniat live de Celine Dion, Usher, Carrie Underwood, Smokey Robinson si Jennifer Hudson.

Prezentati de Lionel Richie, audienta - in care se regaseau numeroase vedete - a aplaudat in picioare cand Prince Michael si Paris au intrat pe scena si a ramas in picioare cat timp cei doi copii au vorbit. Cei doi copii au venit insotiti de cativa veri. Toti au purtat costume negre cu o banda rosie pe brat.

Cu o voce care a sunat ceva mai matura decat varsta pe care o are, Prince Michael a spus ca el si sora sa sunt mandri ca suntem prezenti la gala pentru a accepta premiul in numele tatalui lor, Michael Jackson.

El a dorit mai intai sa multumeasca lui Dumnezeu ca a vegheat asupra lor in aceste ultime sapte luni, dar a multumit si bunicilor - in custodia carora se afla - pentru sprijinul si dragostea aratate. Vizibil emotionat, Prince Michael a tinut sa multumeasca si fanilor. "Tatal nostru v-a iubit atat de mult, pentru ca erati mereu acolo, pentru el", a spus fiul cel mare al megastarului.

"Tatal nostru a fost intotdeauna preocupat de planeta si omenire. Prin toata munca sa asidua si dedicatia sa a ajutat multe fundatii de caritate si a facut donatii pentru ele. Prin toate cantecele sale a transmis un mesaj simplu: dragoste. Vom continua sa-i raspandim mesajul si sa ajutam lumea",
a promis Prince Michael. "Multumesc, va iubim pe toti", a incheiat el.

Apoi a rostit cateva cuvinte Paris, cea care in urma cu sapte luni impresiona pana la lacrimi intreaga omenire cand, dandu-si drumul emotiei pe scena, isi marturisea dragostea si durerea pentru parintele mort, spunand ca a avut cel mai bun tata din lume. "Tata trebuia sa fie aici, tata trebuia sa cante anul trecut, dar n-a mai putut. Multumim, te iubim, tati", a spus Paris si duminica, la gala premiilor Grammy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.