Luminita Anghel calca pe urmele formatiei O-zone. Solista este in discutii cu o serie de case de productie din strainatate.

Daca va semna contractele, noul sau album va beneficia de un mare succes international. Luminita a devenit cunoscuta in toata Europa datorita prestatiei impecabile de la Eurovision. Ea a ocupat, alaturi de trupa Sistem, locul trei la concursul muzical Eurovision. Noul album al solistei va fi gata in toamna si va avea o varianta romaneasca si una in engleza. Luminita va pune la punct o coregrafie impresionanta pe care o va folosi la fiecare aparitie scenica. Luminita va pleca si intr-un turneu in mai multe capitale ale lumii: Stockholm, Frankfurt, Madrid, Tel Aviv, Kiev si Sri Lanka.

I-A LINISTIT PE MOLDOVENI

Luminita a cantat saptamana trecuta la Chisinau. Cantareata si-a exprimat pe scena opinia, cu privire la punctajul pe care Romania l-a primit din partea Republicii Moldova, adica 7 puncte din 12. Subiectul a fost discutat chiar si in Parlamentul Moldovei. Artista a tinut sa arate romanilor de peste Prut ca nu ii considera direct vinovati si nu reproseaza populatiei faptul ca Moldova a acordat un punctaj mai mic decat cel primit din partea Romaniei.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.