Producatorul Quincy Jones si mai multi artisti de renume vor reinregistra celebra piesa "We are the world" din 1985, luni, la Los Angeles, urmand ca single-ul sa fie folosit in scopul strangerii de bani pentru victimele cutremurului din Haiti.

"E a 25-a aniversare a melodiei si e momentul perfect sa o dedicam in acest scop. Nu este o intamplare, este vorba despre Dumnezeu. Va fi <We are the world> pentru Haiti", a spus Jones, potrivit NewsIn.

La inregistrare ar urma sa participe unul dintre creatorii piesei, Lionel Richie, alaturi de Usher, John Legend, Miley Cyrus, Jennifer Hudson, Will Smith, Sheryl Crow si Natalie Cole. Quincy Jones nu a confirmat inca numele tuturor celor care vor canta "We are the world" pentru Haiti.

Melodia originala, creata de Quincy Jones, Lionel Richie si Michael Jackson, a beneficiat de participarea unora dintre cei mai faimosi muzicieni ai lumii, printre care Bruce Springsteen, Bob Dylan, Cyndi Lauper si Billy Joel. Cantecul a fost lansat pentru a strange bani pentru combaterea foametei din Africa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.