Pelicula "Dunno Y ... Na Jaane Kyun" care include o secventa cu un sarut gay a starnit multe controverse in India inca inainte de a fi lansata.
Filmul "Dunno Y ... Na Jaane Kyun" a fost produs dupa ce a primit aprobare anul trecut de la Curtea Suprema care a legalizat homosexualitatea, insa industria filmului si campaniile care sustin drepturile homosexualilor se confrunta cu protestele conservatorilor, conform telegraph.co.uk.

Afisele cu doi barbati aproape dezbracati si imbratisati pasional dezvaluie cat de mult si-au deschis orizonturile indienii, lasand deoparte prejudecatile. Cu toate acestea producatorii filmului sunt siguri ca lansarea din mai va aduce dupa sine si mai multe controverse.

Regizorul filmului, Anil Sharma, crede ca cinefilii indieni sunt destul de maturi sa inteleaga o altfel de poveste care se debaraseaza de obisnuita intalnire dintre un baiat si o fata ce ajung sa se indragosteasca. "Singurul lucru pe care mi l-am dorit era ca personajul sa nu para ridicol sau sa fie luat in deradere. Sunt cu adevarat multumit de ceea ce am ales", a declarat regizorul, potrivit Realitatea.

Hitul recent, "Dostana", a incercat mai subtil sa atinga problema homosexualitatii, portretizand doi barbati care se prefac ca sunt gay pentru a-l convinge pe tatal unei fete ca ea va fi in siguranta daca vor locui in aceeasi casa. In timp ce in Dunno Y ... Na Jaane Kyun cei doi barbati sunt intr-adevar gay si relatia dintre ei e explicit sexuala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.