Celebrul spectacol "Lord of the Dance", in regia si coregrafia renumitului Michael Flatley, va fi din nou prezentat la Sala Palatului din Bucuresti, pe 31 mai, informeaza organizatorii evenimentului, Project Events.
Biletele pentru show au preturile de 100, 150, 200, 250, 300 si 350 de lei, in functie de locul ocupat in sala, si sunt disponibile la Sala Palatului, Magazinele Diverta, Muzica, Germanos si Vodafone, in librariile Carturesti si Humanitas, precum si online, pe www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro si www.biletoo.ro.

"Lord of the Dance" este unul dintre cele mai vizionate spectacole de dans si mai aclamate turnee din toate timpurile. Premiera a avut loc la Dublin, in 1996, si a fost un succes de casa. In martie 1997, "Lord of the Dance" a fost prezentat si la ceremonia premiilor Oscar, potrivit Musichat. In 2008, spectacolul a avut prima reprezentatie la Bucuresti.


Michael Ryan Flatley (nascut pe 16 iulie, 1958) este un dansator de step irlandezo-american. A inceput lectiile de dans la 11 ani, iar in 1975 a fost primul non-european care a castigat concursul de dans irlandez All-Ireland World Championship. Printre cele mai celebre spectacole ale sale se numara "Riverdance", "Lord of the Dance" si "Feet of Flames".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.