Reprezentantii studiourilor New Line Cinema spun ca nu va exista o pelicula "Sex and the City 3", dezmintind zvonurile din industrie care anuntau un al treilea film din serie, potrivit presei internationale de specialitate.

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis si Cynthia Nixon au devenit cunoscute la nivel mondial odata cu aparitia in serialul "Sex and the City", intre 1998 si 2004. Cele patru actrite si-au reluat rolurile in adaptarea seriei pentru marele ecran, in 2008, si in pelicula "Sex and the City 2", potrivit NewsIn.

Desi zvonurile din industria cinematografica anuntau ca fiind sigura o continuare, "Sex and the City 3", reprezentatii New Line Cinema au negat o intentie in aceasta directie. "Sex and the City" a inregistrat incasari de peste 400 de milioane de dolari la nivel mondial.

Zvonurile potrivit carora "Sex and the city" 2 si 3 au fost filmate impreuna au fost bazate pe motivul ca cele patru protagoniste imbatranesc si exista riscul ca ele sa nu mai arate la fel de bine. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon si Kristin Davis au deja patruzeci si ceva de ani, iar Kim Cattrall a implinit 53. De altfel, varsta le ingrijoreaza si pe cele patru actrite. Sarah Jessica Parker chiar a refuzat initial sa joace in Sex and the City the Movie 1 pe motiv ca e prea batrana sa mai interpreteze rolul respectiv, scrie thesun.co.uk.

Sex and the City 2 va aparea pe marile ecrane in mai, anul acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.