Sotia actorului a dezvaluit intentia acestuia de a se lansa in politica, si nu oriunde, ci la Casa Alba, adaugand ca Will ar renunta oricand la actorie pentru a conduce America.
Jada Pinkett Smith a adaugat ca sotul sau se gandeste serios sa intre in politica, marturisind ca isi doreste sa faca impreuna cu Will Smith schimbari importante. Insa potrivit exposay.com, daca actorul de culoare se vede in stare sa-l inlocuiasca pe Barack Obama, Jada Smith, nu este tocmai pregatita, desi recunoaste ca si-ar dori urgent o reforma in sistemul de invatamant american si ar putea sa faca aceasta schimbare.

Actrita din Matrix Reloaded, care are doi copii impreuna cu Will Smith - Jaden, in varsta de 11 ani si Willow, 9 ani - a mai declarat pentru publicatia germana Bunte: "Impreuna cu Will as vrea sa lasam urme ca am trait pe aceasta planeta, si aici vorbesc despre schimbari importante, nu doar filme motivationale cum au fost "The Pursuit of Happiness", "Hancock" , "I Am Legend" sau "Seven Pounds".

Jada (38 de ani) si Will Smith (41 de ani) sunt cunoscuti pentru activitatile lor filantropice in intreaga lume, mai ales prin fundatia lor Jada Smith Family Foundation, care se ocupa de ajutorarea tinerilor din suburbiile centrelor urbane.

Specialistii sunt destul de retinuti in a-si da cu parerea despre sansa lui Will Smith de a-si vedea visul implint. "S-ar putea sa aiba o competitie serioasa in demersul sau politic", sustin cei de la worstpreviews, adaugand ca Angelina Jolie a marturisit de curand ca nu ar deranja-o daca ar deveni prima femeie presedinte al Statelor Unite, pentru ca in lume sunt intr-adevar foarte multe schimbari de facut.

Pe internet chiar au inceput sa circule petitii prin care doritorii care-l vor pe Will Smith la conducerea Americii spera sa convinga populatia sa-l voteze. El insusi marturiseste pe propriul site ca "daca as vrea sa devin presedintele Americii as putea sa fac asta. Asta ar putea sa le para o idee prosteasca unora, insa daca Ronald Reagan a putut sa devina presedinte, Will Smith de ce nu ar putea?"



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.