Mihaela Radulescu va avea prilejul de a il intervieva in Boston zilele acestea pe cel mai bine vandut scriitor al ultimilor ani.
Potrivit Cotidianul, interviul avea ca subiect ultimul best-seller al scriitorului american, intitulat Simbolul Pierdut, aparut in Romania, la editura Rao. Dan Brown si-a castigat celebritatea in Romania o data cu lansarea cartii «Codul lui Da Vinci», iar potrivit declaratiei facute de Mihaela Radulescu intr-un interviu acordat publicatiei Click. cu recenta carte lansata Despre lucruri simple, aparuta la editura Polirom, va avea ocazia sa discute de aceasta data cu Dan Brown, ca de la scriitor la scriitor.

Editura RAO este initiatoarea "Fenomenului Dan Brown" in Romania si a publicat seria completa de romane apartinand autorului: "Codul lui Da Vinci", "Fortareata digitala", "Ingeri si demoni", "Conspiratia". Editia in limba romana a romanului "Simbolul pierdut" este disponibila in rafturile tuturor librariilor din tara din 18 ianuarie, iar pentru fani exista deja intr-un tiraj special din data de 10 decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.