Trupa latino pregateste in premiera Povestea unei iubiri. Conceput sub forma unei piese de teatru muzical, spectacolul romantic ofera un melanj de muzica si dans ce urmareste istoria muzicii salsa din Cuba pana in Balcani

Spectacolul pe care Mandinga il pregateste pentru luna martie se anunta a fi unul dintre cele mai interesante productii muzicale ale anului, un show in care muzica, teatrul si dansul se vor imbina intr-un concept artistic inedit, intitulat “Historia de un amor”.

Spectacolul prezinta istoria muzicii salsa, aducand in prim plan o poveste de dragoste ce porneste din Cuba anilor '60, trece prin Miami anilor '80, in timpul celebrului carnaval Calle Ocho, si se sfarseste chiar in Bucuresti-ul zilelor noastre. Povestea acestei iubiri va fi marcata si de contextul politico-social dificil al vremurilor pe care le strabate, cuplul fiind supus diferitelor incercari generate de particularitatile unor tari precum Cuba, America sau Romania.

Mandinga s-a remarcat pe piata autohtonam dar si pe plan international, printr-o viziune inovatoare asupra muzicii, membrii trupei fiind promotorii unui stil nou ce imbina ritmurile latino cu elemente ale folclorului balcanic.

Show-ul va avea loc pe 21 martie, la Sala Palatului din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.