Razboiul dintre Mircea Badea si Serban Huidu continua. De aceasta data, motivul este Teo Trandafir, care a fost luata in colimator de "carcotas" dupa ce a negociat cu Prima TV un contract de 4 milioane de euro, pentru un "show de televiziune fara sanse"
Badea a sarit in ajutorul vechii sale prietene sale, acuzandu-l pe Huidu ca este invidios pe cei care castiga mai mult decat el, printre care s-ar afla si colegul sau, Gainusa. "Va spun ce am aflat eu si va spun ca sunt dublu acoperit. De fapt, ginerica a aflat ca colegul lui oratanie - nu asa il cheama pe ala? - are cu 50% mai multi bani decat el. Conducerea Prima TV ii da cu 50% mai multi bani decat lui pentru ca ala scrie textele. Cand a aflat ca ala are spor de creativitate, a innebunit ginerica. El nu putea sa spuna ca aia sunt niste nenorociti ca ii dau lui Gainula mai mult, ca era de porc", a spus Mircea Badea in emisiunea "In gura presei" de aseara, scrie Libertatea.

In replica, Serban Huidu sustine ca, pentru a avea o cariera de succes, Mircea Badea nu a facut altceva decat sa pupe "dosuri apetisante". "Ultima gaselnita penala a sceleratului din gura presei a fosta aia cu salariul lui Misu mai mare decat al meu! Asa sa fie cum spui tu, ma maimuta clevetitoare, ca Misu merita fiecare banut pe care-l castiga, muncind cinstit, nu pupand dosuri apetisante cum ai facut matale de-a lungul carierei. Ca atunci cand nu ti-a mai placut popoul lui Voiculescu, ai trecut cu nasucul pe la Cristi Burci care ti-a dat o painica pe la primatv, apoi ai lins un pic la Sarbu, pe care acum il injuri, si ai supt si de la Prigoana, care acum iti "repugna" ca sa te citez! Dar te-ai intors la cel mai catifelat si matasos popou din lume: cel voiculesciean la care lustruiesti cu abnegatie de atat amar de vreme", sustine Huidu pe blogul personal. [Huidu: Teo a castigat 4 milioane euro in 10 luni].


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.