Clint Eastwood, care a jucat in 2009 in "Dirty Harry" si "Gran Torino", a fost votat actorul favorit al americanilor in 2009, luandu-i locul lui Denzel Washington, care a ocupat prima pozitie in clasamentul anual Harris Poll timp de trei ani.
Sandra Bullok, care in urma cu aproximativ doua saptamani a castigat un Glob de Aur pentru rolul din "The Blind Side", a fost votata cea mai populara actrita. Bullock, in varsta de 45 de ani, considerata favorita la premiile Oscar din luna martie, a fost apreciata de cineastii americani cu varsta cuprinsa intre 33 si 44 de ani, mai ales de cei din sudul SUA. In clasamentul general al celor mai iubiti actori Sandra Bullock ocupa locul al patrulea, dupa Clint Eastwood, Johnny Depp si Denzel Washington, scrie NewsIn.

Clint Eastwood, in varsta de 79 de ani, care a reusit sa combine in ultimii 10 ani actoria si regia, a fost apreciat de barbatii republicani si independenti de peste 45 de ani.

Actorul Johnny Depp ocupa locul doi in clasamentul celor mai iubiti actori in 2009, fiind alegerea favorita a femeilor americane. Intre primii zece cei mai iubiti actori din anul 2009 se mai numara Tom Hanks, George Clooney, John Wayne, Meryl Streep, Morgan Freeman si Julia Roberts.

Sondajul a fost realizat online in SUA intre 7 si 14 decembrie, pe un esantion de 2.276 adulti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.