Serban Huidu si Mihai Gainusa sunt cele mai populare vedete TV, potrivit unui studiu realizat pentru paginademedia.ro de catre compania de cercetare Exact.
Paginademedia.ro dezvaluie si alte concluzii interesante ale studiului. Aflam astfel despre afinitatile fiecarei vedete la public. Catalin Maruta obtine scoruri bune in randul femeilor cu educatie primara, iar Mircea Badea este indicat drept vedeta favorita mai ales de catre bucurestenii educati, desi tot el este cel care conduce topul celor mai "ne-placute" vedete.

Studiul Talent Barometer a stabilit Ratingul de popularitate pentru cele mai populare vedete, in randul publicului urban cu varsta cuprinsa intre 15 si 49 de ani. 31% dintre cei intervievati au afirmat ca vedetele lor favorite sunt Carcotasii, Huidu si Gainusa. Pe locul doi in topul popularitatii o regasim pe Andreea Esca, preferata de 18% dintre cei intervievati. Divertis se afla pe locul 3, urmati de Razvan si Dani care au obtinut 15,6% din preferintele intervievatilor. Urmatoarele locuri sunt ocupate de Catalin Maruta si Mircea Badea.

Codasii sunt Gabriela Cristea si Madalin Ionescu. Doar unul din 20 de romani il considera pe prezentatorul de la Acces Direct vedeta favorite, scrie Paginademedia.ro.

Studiul mai arata ca divele rivale Mihaela Radulescu si Andreea Marin au ceva in comun: romanii incep sa se cam sature de cele doua vedete.

Cine pe cine prefera?

In studiul facut pentru Paginademedia.ro, compania de cercetare Exact a cautat afinitatile fiecarei vedete la public:

  • Serban Huidu si Mihai Gainusa, care conduc topul popularitatii, au scoruri bune la toate nivelurile, dar cel mai mult sunt preferati de barbati cu studii medii.
  • Mihaela Radulescu e preferata de femeile care nu stau prea mult la televizor.
  • Divertis a obtinut notele cele mai mari de la barbati.
  • Razvan si Dani au priza la tinerii pana in 25 de ani.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.