Actorul roman Emil Hostina face parte din distributia filmului "The Imaginarium of Doctor Parnassus", productia cinematografica la care lucra Hearth Ledger in 2008, cand a murit.
The Imaginarium of Doctor Parnassus - filmul pe care Heath Ledger nu a mai apucat sa-l termine, a fost regizat de Terry Gilliam si beneficiaza de prezenta unor nume ca Johnny Depp, Jude Law, Colin Farrell si Christopher Plummer.

Potrivit Hotnews, printre numele mari care au jucat in film se afla si Emil Hostina, care a jucat si in cel mai nou film regizat de Neil Jordan (Ondine) si care il are pe Colin Farrel in rolul principal.

Emil Hostina
se poate mandri cu aparitii in aproximativ 30 de filme, precum Ondine (2009), The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009), Anaconda 4: Trail of Blood (2009), Baieti buni (2005), Sex Traffic (2004), One Point Zero (2004), Examen (2003), Italiencele (2004), Amen (2002), Prea Tarziu (1996), Cantarea Cantarilor (1993).

Filmarile pentru pelicula se desfasurau la Londra atunci cand Ledger, in varsta de 28 de ani, a murit din cauza unei supradoze de medicamente pe 22 ianuarie, iar actorul trebuia sa faca o continua deplasare de la New York la Londra, fapt care a condus la epuizarea sa.

Potrivit Cinemarx, The Imaginarium of Doctor Parnassus este povestea unei companii de teatru ambulant care se ocupa cu “distrarea” publicului cu fel de fel de show-uri de divertisment. Parnassus este un actor de teatru care capata puteri extraordinare dupa ce a facut un pact cu diavolul caruia i-a oferit in schimb viata fiicei sale. Prin spectacolul sau “Imaginarium”, Parnassus ofera publicului momente inedite dar uneori primeste mai mult mai mult decat s-ar astepta.

Filmul ruleaza din 22 ianuarie in cinematografele din Bucuresti, Bacau si Cluj Napoca si are deja incasa de peste 6 milioane de dolari in intreaga lume.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.