Dupa 40 de ani de cariera in care au fost una dintre cele mai populare formatii rock, baietii de la Scorpions si-au anuntat oficial retragerea.
Fondatorul trupei, chitaristul Rudolf Schenker, a anuntat ca principalul motiv al retragerii il constituie varsta inaintata pe care membrii trupei o au. Potrivit site-ului oficial, acestia au declarat ca prefera sa se retraga cat inca au imaginea pe care au promovat-o de la infiintare si pana acum. Atat Rudolf, cat si solistul trupei, Klaus, au peste 60 de ani, scrie Musichat.

"Nu dorim ca situatia sa devina jenanta (...) intr-o buna zi, corpul nu iti mai ofera ceea ce doresti de la el. Noi vrem sa ne retragem inainte ca acest lucru sa se intample", a marturisit Rudolf pentru un cotidian german.

Solistul trupei, Klaus Meine, a completat: "Nu putem sa intinerim si preferam sa ne retragem dupa un album de succes. (...) Vrem sa terminam in glorie si sa ne incheiem cariera printr-un album reusit si un turneu spectaculos."

Scorpions este cea mai renumita formatie hard rock/heavy metal din Germania. De-a lungul carierei lor au vandut peste 70 de milioane de albume. S-au facut cunoscuti mai ales prin hituri ca "Wind Of Change" sau "Still Loving You". In acest moment membrii trupei lucreaza la ultimul lor album care va fi urmat de un ultim mare turneu international, care va include peste 200 de concerte. Ultimul lor album, al 22-lea la numar, se va numi "Sting in the Tail" si va fi lansat pe 19 martie, potrivit Antimusic.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.