Johnny Depp a devenit ultima victima a internautilor care lanseaza zvonuri false despre moartea vedetelor.
Cei care au dus vestea pe internet ca actorul in varsta de 47 de ani a decedat, au ales varianta unui presupus accident de masina, in timp ce altii au declarat ca acesta a fost gasit mort in locuinta sa din Franta, scrie ContactMusic.

Dupa ce zvonul mortii lui Johnny Depp a fost raspandita pe internet, mesajele de ramas bun au inceput sa apara pe Twitter, insa situl GossipCop.com (@GossipCop) a scos la iveala faptul ca superstarul din "Piratii din Caraibe" este cat se poate de viu.


Johhny Depp nu este singurul care a fost "ucis pe internet", printre cei care au mai beneficiat de asemenea farse in ultimul an, numarandu-se si Kanye West, Zach Braff, Matt Damon si scriitoarea seriei de succes "Twilight" Stephenie Meyer.

Mai mult, despre Natalie Portman, George Clooney si Jeff Goldblum s-a zvonit ca au murit toti in acelasi accident in Noua Zeelanda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.