Cei doi au impreuna sase copii, peste 200 de milioane de euro si numeroase resedinte.

Desi nu sunt casatoriti, cei doi actori au consultat in aceste zile un avocat din Beverly Hills, pentru a finaliza termenii despartirii. Astfel, Brad si Angelina vor imparti custodia copiilor, care vor locui insa cu mama lor, in timp ce averea de nu mai putin de 205 milioane lire sterline se va imparti pe jumatate, potrivit DailyMail.

Printre altele, cuplul detine 5 case in Los Angeles, o resedinta in sudul Frantei in valoare de peste 20 milioane de lire sterline, mai multe locuinte in Cambodgia si chiar o insula in Dubai, cu forma tarii Etiopia.

Cat despre motivele despartirii, in timp ce Angelina sustine ca Brad este "plictisitor si toxic", actorul in varsta de 46 de ani spune despre fosta sa partenera ca trebuie sa consulte un psihiatru. In urma despartirii, la fel de celebra ca si tumultoasa relatie, pe buzele tuturor este intrebarea daca Brad Pitt se va intoarce la fosta sotie, Jennifer Aniston, un alt subiect delicat intre acesta si Angelina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.