Distins cu Globul de Aur pentru cel mai bun film dramatic, Avatar a incasat 36 de milioane din vanzarea de bilete din SUA, la acest sfarsit de saptamana

Potrivit specialistilor, "Avatar" este astfel cel mai scump film din istorie, cu un buget de 240 de milioane de dolari pentru realizarea filmului si inca aproximativ 260 de milioane cheltuieli de marketing. Pelicula 3D, cu Sigourney Weaver, Sam Worthington si Zoe Saldana in distributie, prezinta o planeta indepartata numita Pandora, locuita de rasa Na'vi, unde pamantenii trebuie sa lupte pentru a-si gasi locul.

Urmatoarele locuri in box-office-ul american de weekend sunt ocupate de thriller-ul "Legion", regizat de Scott Stewart, film ce prezinta povestea unui grup de straini care calatoreste prin lumea lovita de apocalipsa biblica. Pelicula a incasat 18,2 milioane de dolari.

Un alt thriller, "The Book of Eli", regizat de Allen si Albert Hughes, cu Denzel Washington in distributie, urmeaza in top cu incasari de 17 milioane de dolari. "The Book of Eli" va avea premiera in Romania pe 29 ianuarie, iar "Legion" pe 12 martie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.