Vedeta a marturisit pe blogul sau ca nu mai consuma carne de aproape un an, motiv pentru care corpul ei "e mult mai fericit".
Andrea Raicu a avut temeri, la inceput, ca nu va avea de unde sa isi ia energia necesara unei zile pline de activitati solicitante, dar asta nu a oprit-o sa aiba un regim alimentar bazat pe fructe si legume, care sa contina produse de origine animala cat mai rar. De la inceputul anului trecut vedeta nu s-a abatut de la acest regim si a constatat o imbunatatire a tonusului, pielea ei a capatat un aspect mai frumos si, cel mai important, a scapat de chinuitoarea celulita, potrivit Cancan.

"La inceputul anului trecut am decis sa elimin carnea din alimentatia mea, iar produsele de origine animala sa fie din ce in ce mai rare. Cei din jur mi-au spus ca e o nebunie fara de seaman, mai ales ca nu am o diversitate culinara. Sincer, si eu am crezut ca nu voi avea de unde sa-mi iau energia necesara pentru o zi plina. A trecut aproape un an si pot spune ca ma simt excelent! Corpul meu e mult mai fericit cu acest regim alimentar. Totul tine de imaginatie si dorinta de a manca sanatos, iar pentru sala am mai multa energie ca oricand", a scris Andreea pe blog.

"Corpul meu e mult mai fericit cu acest regim alimentar. Cat despre diversitatea felurilor cred ca pot sa scriu o carte de bucate. Totul tine de imaginatie si dorinta de a manca sanatos, iar pentru sala am mai multa energie ca oricand".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.