"La inceputul anului trecut am decis sa elimin carnea din alimentatia mea, iar produsele de origine animala sa fie din ce in ce mai rare. Cei din jur mi-au spus ca e o nebunie fara de seaman, mai ales ca nu am o diversitate culinara. Sincer, si eu am crezut ca nu voi avea de unde sa-mi iau energia necesara pentru o zi plina. A trecut aproape un an si pot spune ca ma simt excelent! Corpul meu e mult mai fericit cu acest regim alimentar. Totul tine de imaginatie si dorinta de a manca sanatos, iar pentru sala am mai multa energie ca oricand", a scris Andreea pe blog.
"Corpul meu e mult mai fericit cu acest regim alimentar. Cat despre diversitatea felurilor cred ca pot sa scriu o carte de bucate. Totul tine de imaginatie si dorinta de a manca sanatos, iar pentru sala am mai multa energie ca oricand".
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Românii de la Rottaprint se extind în internațional: comenzi în 14 țări, în 2023
Sursa: retail.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 22-28 aprilie
Sursa: garbo.ro
-
Cine sunt câștigătorii premiilor RoFintech Awards 2024?
Sursa: futurebanking.ro
-
O companie importantă de logistică și transport achiziționează 100 camioane...
Sursa: wall-street.ro
-
10 Mesaje pe care ar trebui să le lipim prin toată casa ca să le vedem cât...
Sursa: kudika.ro